Passief en blijvend inkomen door verhuur

Als vastgoedbelegger kunt u uw object gebruiken voor de verhuur. Afhankelijk van de locatie, kunt u zich richten op verhuur aan mensen die vanwege de inkomensgrens niet in aanmerking komen voor sociale huurwoningen. Ook kamerverhuur aan studenten of langdurige verhuur aan expats is een optie. U bepaalt zelf welke eisen u stelt aan huurders: met heldere afspraken en gedegen contracten blijft u volledige zeggenschap houden over uw eigendom en verwerft u een stabiel rendement uit uw investering.

Profiteren van waardestijgingen in groeiregio’s

Toenemende verstedelijking heeft tot gevolg dat er in bepaalde regio’s niet alleen een grote vraag is naar huurwoningen, maar ook sprake is van een forse waardestijging van koopwoningen. Dit biedt een uitgelezen kans voor investeerders die op relatief korte termijn de woning weer willen verkopen.

Beperkte risico’s

Zoals iedere belegging, kent ook het beleggen in een woning of meerdere woningen uiteraard financiële risico’s. Eerlijkheid gebiedt te zeggen dat ook huizenprijzen, al dan niet tijdelijk, kunnen dalen. Historisch gezien is er echter alle reden om aan te nemen dat een object op de (middel)lange termijn in waarde zal toenemen. Daarnaast is de prijsontwikkeling van woningen stabieler dan die van andere beleggingen, waardoor u kunt anticiperen op ontwikkelingen in de markt. Bovendien blijft ook bij een negatieve prijsontwikkeling een rendement in de vorm van huuropbrengsten gehandhaafd.

Beleggen in woningen: laat u adviseren door een betrouwbare partner

De risico’s van het beleggen in woningen zijn prima te ondervangen door u bij aanvang goed te laten adviseren door een betrouwbare partner en te kiezen voor een courante locatie. Bito’s Vastgoed kent de lokale en regionale markten. Wij hebben een diversiteit aan objecten in onze portefeuille en kunnen een accurate inschatting maken van de opbrengsten op de korte en langere termijn. Ook kunnen we u eventueel ontzorgen op het gebied van beheer. Wilt u – uiteraard geheel vrijblijvend – kennismaken met ons, onze werkwijze of direct de mogelijkheid voor woningbelegging bespreken? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een oriënterend gesprek over de mogelijkheden.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking met ons en onze werkwijze.

Contact opnemen!