Uw beleggingspand nu verkopen of later?

De woningmarkt draait op volle toeren. Veel mensen beschikken nu over de financiële middelen om een tweede huis te kopen of een vastgoedportefeuille op te bouwen en dit is terug te zien in de woningprijzen. De woningprijzen zijn de afgelopen jaren enorm gestegen en daarom is dit een ideaal moment om uw vastgoed nu te verkopen, aangezien er veel vraag is naar goede beleggingsobjecten.

Een groot netwerk aan vastgoedinvesteerders

Over het algemeen geldt: hoe meer kopende partijen geïnteresseerd zijn in uw woning, hoe hoger de verkoopprijs zal zijn. Om die reden is het verstandig om uw woning zo breed mogelijk uit te zetten binnen ons netwerk. Bito’s Vastgoed beschikt over een groot netwerk aan vastgoedinvesteerders die continu op zoek zijn naar interessante beleggingsobjecten. Mogelijk is het uw huis waar ze naar op zoek zijn. Plaats daarom vandaag nog uw woning op ons platform en profiteer van een maximale verkoopprijs.

Begeleiding bij de verkoop van uw woning

Bij de verkoop van uw woning komt veel kijken en om alles soepel te laten verlopen is het handig om begeleid te worden. Het verkopen van een woning is iets dat u waarschijnlijk niet vaak doet en bovendien roept dit de nodige emoties op. Bito’s Vastgoed beschikt over ervaren adviseurs die uw belangen bij het verkoopproces van uw woning behartigen.

Uw beleggingspanden verkopen: Bito’s vastgoed helpt u met raad en daad

Bito’s Vastgoed is een betrokken adviseur en bemiddelaar op het gebied van aankoop en verkoop van beleggingspanden, met een brede kennis van de regionale en landelijke markt. Ons netwerk maakt het mogelijk om uw object of objecten in alle discretie aan te bieden aan tal van beleggers. Bovendien staan wij u, indien gewenst, terzijde bij de administratieve handelingen rondom de verkoop.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking met ons en onze werkwijze.

Contact opnemen!