Over ons

Bito’s Vastgoed helpt particulieren en bedrijven bij de (snelle) verkoop van hun woning of bedrijfspand. Doet er zich een situatie voor waardoor u snel van uw pand af wilt of komt er een object in aanmerking voor de verkoop? Wij zijn uw team.

Waarom mensen met ons samenwerken?

Dat is een mix van verschillende redenen:

Wat we doen

Bito’s Vastgoed is in 2017 gestart met het idee om woningbezitters en beleggers met elkaar in contact te brengen. Dit idee is ontstaan nadat uit onderzoek bleek dat veel woningbezitters een woning hadden die onder water stond en/of gebaat waren bij een snelle verkoop van hun woning. Deze verkopers hadden een groot belang aan een snelle overdracht met lage transactiekosten en de reguliere weg via een traditionele makelaar duurde voor hen te lang. Dankzij ons grote netwerk aan vastgoedbeleggers kon Bito’s Vastgoed wel aan deze wensen voldoen. Bij ons krijgt u doorgaans binnen 1 week een serieus bod op uw woning.

Waarom we het doen

Bito’s Vastgoed is een jonge en nieuwe beleggingsadviseur die voortdurend op zoek is naar interessante beleggingspanden, ontwikkelingslocaties en transformatieobjecten. Wij begeleiden vastgoedbeleggers bij de aankoop, verkoop van beleggingsobjecten. Ons werkgebied beslaat heel Nederland, met een focus op Noord-Brabant en Zuid-Holland. Wij beschikken over een sterk netwerk en zijn in staat snel te handelen. Tevens beschikken wij over gedegen marktkennis en zijn u graag van dienst.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking met ons en onze werkwijze.